Siderett

Mormors sildesalat

Silden hører til på hvilket som helst festbord, og spesielt rundt juletider er denne retten helt perfekt. Denne oppskriften på smakfull sildesalat kommer fra Sultne gutter og mormor Synnøve sin oppskriftsbok fra 1955.

Tidsbruk
25 minutes
Steiketid
Total
This is some text inside of a div block.
Porsjoner
4
personer
Mormors sildesalat
Foto:
Sultne gutter
Del oppskrift:

Ingredienser

Produkter som kan brukes
No items found.
  • 5 fileter kryddersild
  • 2 egg, kokt
  • 5 små poteter med skall
  • 0.5 gul løk
  • 4 ss crème fraîche
  • 1 ts dijonsennep
  • 0.5 sitron
  • Salt og pepper

Metoden

  1. Skjær opp egg, kryddersild, kokte småpoteter og finhakk løk.
  2. Rør sammen creme fraiche, sennep, skallet fra sitronen og egg i en bolle.
  3. Vend inn sild, poteter og dill.
  4. Smak til med salt og pepper. La gjerne salaten stå i kjøleskapet noen timer eller over natten.
  5. Server med rugbrød.